fotball
Fotball
handball
Håndball
langerenn
Langrenn
klatre
Klatregruppa
innebandy
Innebandy/
Friidrett
hopp
Hopp
skole
Idretts-
skole
voksen
Voksen-
trim

For en utrolig WC helg vi ble vitne til. Med "gull, sølv og bronse" på en og samme helg, må det være lov å stille spørsmål om det finnes en klubb som har bedre hoppere enn det vi har i KK. Med tre representanter og slike resultater, har både utøverne og klubben lov til å være stolte uten å bli stemplet for å være "høye på pæra".

Kenneth 1

 

At disse utøverne hadde potensial til å oppnå slike resultater som de gjorde i helgen har nok mange håpet på, men at vi skulle få oppleve en slik helg, er vel nesten mer enn hva vi har turt å drømme om. Resultatene i helgen, er et resultat av hard, grundig og tålmodig jobbing over lang tid. Kenneth er et tydelig eksempel på dette og det er så utrolig moro at han endelig lykkes. Når i tillegg Maren også klatrer opp på "pallen" og Fredrik fikk representer Norge på lørdag, burde det kunne gi håp til flere om at det er mulig å lykkes bare en jobber "godt nok, lenge nok". Først og fremst er det nå å håpe på at Fredrik snart tar neste skritt etter og opp på "pallen" og så er det bare å håpe alle sammen inklusiv de som kommer etter Maren, Kenneth og Fredrik, får betalt for alt treningsarbeidet som nedlegges i form av gode resultater.

Som klubb skal vi ikke ta æren for de resultatene som våre utøvere nå kan vise til. Dette er først og fremst et resultat av det arbeidet som ble startet for ca 20 år siden med Tom Erik Bjerkeengen og Tom Erling Gagnes i "førersetet". Da ble det startet et grundig treningsarbeid og skapt et engasjement og miljø, som vi i dag ser resultatene av. Dessverre har vi ikke greid å fulgt opp dette arbeidet de seneste årene, men vi har en gruppe på nå som vi håper å få skikkelig i gang. Disse blir trent av Tom Arne Sommerstad (hovedtrener) og Trond Lundby og skulle det være flere som har lyst til å bidra, er dere hjertelig velkommen.

Klubben heier


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
IL Kolbukameratene
post@kolbukameratene.no

Hovedsponsor

Aktivitetskalender for KK

Februar 2018
M T O T F L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Arkiv

Sponsorer


Webløsning ©2014 Web Norge