fotball
Fotball
handball
Håndball
langerenn
Langrenn
klatre
Klatregruppa
innebandy
Innebandy/
Friidrett
hopp
Hopp
skole
Idretts-
skole
voksen
Voksen-
trim

IL KOLBUKAMERATENE Stiftet:  1.12.1935
VESTPÅSVEEN 17 Hjemmeside: www.kolbukameratene.no
2847 KOLBU E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


IL Kolbukameratene

er av de største idrettslagene i Østre Toten med ca 750 medlemmer. Idrettslaget gir aktivitetstilbud  innfor fotball, håndball, langrenn, hopp, friidrett, innebandy, idrettskole for barn og voksentrening.

I tillegg til de tradisjonelle aktivitetene tilrettelegger klubben for en rekke turer og arrangementer, som gjør at medlemmene får flotte naturopplevelser i et positivt miljø. Idrettslaget er kjent for sitt gode og trygge miljø, og disponerer flotte anlegg som burde inspirere til at barn, ungdom og voksne i bygda finner det attraktivt å delta i idrettslaget sin aktiviteter.

IL Kolbukameratene

ble stiftet 1. desember 1935 og lagets første leder var Jakob Bjørnerud. I utgangspunktet ønsket stiftelsesmøtet at klubbnavnet skulle være Fremad, men dette ble ikke godkjent av idrettskretsen i og med at det allerede fantes en klubb på Lillehammer med dette navnet. Forløperen til dagens idrettslag, var Ski og fotballklubben RAPP. Dette laget ble stiftet i perioden 1913 - 1915 og det siste en hørte fra klubben var i 1939 da de overførte kassabeholdningen på 110,- kroner til IL Kolbukameratene. Aktiviteten i RAPP ble imidlertid avsluttet mange år tidligere.

IL Kolbukameratene

konsentrerte seg i mange år om håndball, fotball og ski, men har etter vært utviklet seg til å bli et fleridrettslag med et bredt spekter av aktiviteter. Hos oss er det "rom" for alle og det burde være mulig å finne interessante aktiviteter for enhver smak. Blant annet har vår idrettskole for barn og voksentrimmen utviklet seg til å bli meget populære tilbud og i tillegg klubben fått frem flere talentfulle utøvere som hevder seg godt både nasjonalt og interasjonalt. Maren Lundby, Fredrik Bjerkengen, Kenneth Gagnes og Sigmund Kielland er verdt å nevne i denne sammenheng og i tillegg har vi flere yngre utøvere som ser ut for å utvikle seg på høyt nivå.

Har du lyst til å bli med oss, ikke nøl med å ta kontakt!


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
IL Kolbukameratene
post@kolbukameratene.no

Hovedsponsor

Aktivitetskalender for KK

April 2020
M T O T F L S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Markadatabasen

Sponsorer


Webløsning ©2014 Web Norge